contactgegevens Crystal Park Zutphen

Heb je al gekeken bij ons werk? Klik hier om naar ons portfolio te gaan!

Hier vind je de contactgegevens en de belangrijkste informatie over Crystal Park. We hebben verschillende adressen waar we werken. Zo kun je terecht in Arnhem of Amsterdam voor online seminars en talkshows, monteren we filmproducties en videoproducties aan de Kuiperstraat in Zutphen. Fotografie doen we op locatie en de administratie wordt verzorgd aan de Laarstraat in Zutphen. Het beste kun je ons mailen of gebruik maken van het contactformulier op deze contactpagina dat hieronder staat.

De hoofdvestiging van Crystal Park bevindt zich in de oude Hanzestad Zutphen omdat het de poort is naar de Achterhoek – ook wel ‘het geluk van Nederland’ genoemd. Wanneer je bovenstaande beelden bekijkt snap je vast wel waarom. Onze werkruimten zitten aan de rand van het centrum, dus wanneer we een ‘werkbespreking’ hebben lopen we naar de binnenstad omdat we binnen twee minuten in een prachtig decor met prachtige historische panden lopen waar leuke winkels en gezellige café’s en restaurants zijn gevestigd.

contactgegevens Crystal Park Kuiperstraat Zutphen

Ons kantoor en onze werkruimte zijn sinds 1 maart 2018 gevestigd in het Agnietenklooster aan de Oude Wand 31-33 in Zutphen. In dit gebouw zitten verschillende bedrijven en het ligt dicht bij de binnenstad. Parkeren kan vlak in de buurt (betaald) en het NS-station is op 450 meter (5 minuten lopen) lopen.

  • Bezoekadres: Oude Wand 31-33 7201 LJ Zutphen (kantoor & studio)
  • Postadres: Laarstraat 23a 7201 CA Zutphen
  • Tel: +31651 57 88 56
  • KvK-nummer: 8051488
  • Bankrekening: NL77 RABO 03110 53 807
  • btw-nummer: NL807432076B01
contactgegevens Crystal Park Kuiperstraat Zutphen
contactgegevens Crystal Park Kuiperstraat Zutphen