CONTACTGEGEVENS CRYSTAL PARK 2017-10-20T14:04:27+00:00
contactgegevens Crystal Park Zutphen

Heb je al gekeken bij ons werk? Klik hier om naar ons portfolio te gaan!

Hier vind je de contactgegevens en de belangrijkste informatie over Crystal Park. We hebben verschillende adressen waar we werken. Zo kun je terecht in Arnhem of Amsterdam voor online seminars en talkshows, monteren we filmproducties en videoproducties aan de Kuiperstraat in Zutphen. Fotografie doen we op locatie en de administratie wordt verzorgd aan de Laarstraat in Zutphen. Het beste kun je ons mailen of gebruik maken van het contactformulier op deze contactpagina dat hieronder staat.

De hoofdvestiging van Crystal Park bevindt zich in de oude Hanzestad Zutphen omdat het de poort is naar de Achterhoek – ook wel ‘het geluk van Nederland’ genoemd. Wanneer je bovenstaande beelden bekijkt snap je vast wel waarom. Onze werkruimten zitten aan de rand van het centrum, dus wanneer we een ‘werkbespreking’ hebben lopen we naar de binnenstad omdat we binnen twee minuten in een prachtig decor met prachtige historische panden lopen waar leuke winkels en gezellige café’s en restaurants zijn gevestigd.

contactgegevens Crystal Park Kuiperstraat Zutphen

Ons kantoor en onze werkruimte zijn gevestigd in het gebouw De Ehzerman aan de Kuiperstraat in Zutphen. In dit gebouw zitten meerdere bedrijven en het ligt tussen de rivier de IJssel en de binnenstad. Parkeren kan (betaald) en het NS-station is op 5 minuten lopen.

We zijn het best te bereiken via email of onderstaand contactformulier. Doorgaans nemen we binnen een a twee uur (binnen kantoortijden en in het weekend) contact met je op. Heb je spoed? Bel met of SMS naar Gerbrand op het nummer +31 651578856.

  • Bezoekadres: Kuiperstraat 70 7201 HK Zutphen (kantoor)
  • Postadres: Laarstraat 23a 7201 CA Zutphen
  • Tel: +31651 57 88 56
  • KvK-nummer: 8051488
  • Bankrekening: NL77 RABO 03110 53 807
  • btw-nummer: NL807432076B01

Jouw inzending via onderstaand contactformulier wordt verzonden naar het mailadres van Gerbrand Pot (gerbrand@cpp.nl).
Maak je jouw bericht zo specifiek en persoonlijk mogelijk, dan krijg je (snel) een inhoudelijke reactie retour!