Samen mooie dingen bedenken
die we samen maken om samen te groeien.

Crystal Park realiseert videoproducties & filmproducties, fotografie, talkshows, online seminars en livestreams. We werken nationaal en internationaal vanuit Zutphen en Amsterdam. Door zowel in de Randstad als ook in het Oosten van het land aanwezig te zijn beleven we verschillende ‘werelden’ van dichtbij en vinden we aansluiting bij veel ondernemers en organisaties in verschillende branches.

Zowel in retail als in B2B hebben we onze sporen verdiend. Begonnen als geluidsstudio (muziekproducties) doorgegroeid via radiocommercials en tv-commercials naar tv-programma’s en internationale bedrijfsfilms. Wij streamden al video toen nog niemand er van had gehoord; die voorsprong raak je nooit meer kwijt. Altijd hebben we geloofd en gedacht in de combinatie van AV en IT.

Gerbrand Pot, senior communicatie, director en creatief, videoproducties

GERBRAND POT
contentstrategie, creatie & owner

Boy van Dulmen, cameraman, fotograaf, animator en editor, videoproducties

BOY VAN DULMEN
cameraman, animator, editor, fotograaf

Daan Epskamp, cameraman en editor, videoproducties

DAAN EPSKAMP
cameraman, editor & animator

Crystal Park bestaat sinds 1991. In de afgelopen 25 jaar hebben we veel ervaring opgedaan in ondernemerschap, creatieve oplossingen bedenken en technische ontwikkeling van audiovisuele communicatie. Die ervaring zetten we dagelijks in voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland die van ons verlangen dat we niet alleen maar uitvoeren, maar pro-actief acteren op de vraag. Wat vandaag misschien goed genoeg was, kan morgen zeker beter.

We zijn een tikje eigenwijs en eigengereid, maar altijd bereid goed te luisteren en altijd gericht op het voordeel van de opdrachtgever. We zien hypes en trends en vertalen die door naar de best mogelijke oplossingen en producties die aansluiten bij deze tijd. Samenwerken en ervoor zorgen dat de mediaproducties via de juiste kanalen worden gepubliceerd voor een optimaal effect. Kom maar op met de vraag, dan zoeken we samen naar antwoorden!

FILM & VIDEOPRODUCTIE

Loading...

We kijken met z’n allen meer video dan ooit tevoren. Sinds de uitvinding van de televisie is het aantal uren dat we naar bewegend beeld kijken alleen maar toegenomen. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een camera op zak en de kwaliteit daarvan wordt steeds beter. Met een iPhone 7 kun je in 4K filmen, editen en meteen online posten – wat wil een mens nog meer!? Waarom heb je eigenlijk nog een audiovisueel productiebedrijf nodig?

Het onderscheid wordt gemaakt door de mate van creativiteit en professionaliteit; het omvatten van de hele keten van creatie, productie en distributie. Uitsluiten van toeval en zorgen voor een continu hoge kwaliteit van het geheel. En dat is nog maar de techniek…

Techniek is belangrijk, maar niet zaligmakend. Een goed idee en volledig begrip van de boodschap zijn zeker nog wel belangrijker. Je moet weten hoe je een doelgroep aanspreekt, het verpakt in beeld en geluid die de kijker overtuigen van de argumenten van jou, de afzender. Dat vraagt om skills, ervaring, liefde voor taal en liefde voor de kijker. En dat geldt zowel voor jou als voor ons; we moeten elkaar kunnen vinden in een gemeenschappelijke missie.

Wij willen producties maken die relevant en zinvol zijn, Producties waar de kijker daadwerkelijk iets aan heeft, die hij of zij mooi vindt of zijn of haar leven verdiepen en verrijken. Dat is puzzelen, discussiëren, uitproberen, testen en weer doorgaan. Elke dag opnieuw…

KIJK HIER IN ONS PORTFOLIO

Loading...

’s Ochtends om 3 uur je bed uit om een zonsopgang te filmen.
Dan moet je wel van je vak houden…

Mooie dingen maken die impact hebben

We houden van de uitdaging om elke keer vernieuwend, onderscheidend en creatief te zijn.
Met de tijd meegaan, experimenteren, openstaan voor invloeden van buitenaf.
En tegen een stootje kunnen.

FOTOGRAFIE

Loading...

We investeren veel tijd en moeite in research en development om bij de tijd te zijn en te blijven. Onze voorbeelden zijn internationale professionals waarvan we veel leren en afkijken. Daarom houden we – bijvoorbeeld – enorm van het werk van fotograaf  JoeyL die met zijn karakteristieke stijl een enorme diepte en beleving geeft aan beeld.

In onze eigen omgeving zoeken we dan ook naar bijzondere mensen, markante koppen en sfeervolle locaties. Zoals Johan Cruijff al zei: ‘Je gaat het pas zien als je het doorhebt’ geldt dat ook voor ons; als wij goed kijken naar wat zich om ons heen bevindt gaan we pas zien hoe mooi en interessant die vaak is.

TALKSHOWS & ONLINE SEMINARS

Natuurlijk is het belangrijk dat we elkaar IRL – In Real Life – blijven ontmoeten. Iemand in de ogen kijken, ruiken en aanraken geeft ons inzicht in de persoon en zorgt voor de beste indruk. Maar het is niet altijd nodig om iedereen op hetzelfde moment naar dezelfde locatie te lokken. In sommige gevallen kun je heel goed volstaan met een online seminar of een online talkshow. Daarmee kun je jouw doelgroep interactie, snel en gericht informeren zonder dat er tijd verloren gaat aan reizen.

Veel mensen denken dat het organiseren en realiseren van een online seminar eenvoudig kan met een webcam. Dat denken wij ook, alleen doen we dat niet.

Wij menen dat de kijkers / deelnemers recht hebben op een maximale en optimale kwaliteit audio en video. Mensen zijn TV-kwaliteit gewend en als je indruk wilt maken moet je proberen daar dicht bij in de buurt te komen. Daarom realiseren wij talkshows en online seminars die niet onderdoen voor een nationale tv-uitzending.

En dat kun je zo gek en duur maken als je zelf wilt, hoewel wij denken dat je met een eenvoudige, maar doeltreffende webcast, voorzien van een goede presentator en aansprekende gasten in een betaalbaar decor al heel veel kunt bereiken.